Taller sobre la relaxació en la meditació

“Tensió és el que creus que hauries de ser. Relaxació és el que ets.”

Normalment es recomana que al principi de la meditació fem una relaxació ràpida repassant tot el cos. De fet, si no hi ha aquesta relaxació prèvia és impossible meditar. Sovint la relaxació s’aborda com dirigir la ment a diferents parts del cos perquè es relaxin, però això té l’inconvenient que així la ment no es pot relaxar, i la ment també necessita relaxar-se.

Relaxació 2015En aquest taller veurem que tant el cos com la ment estan relaxats per naturalesa. Dins de l’equilibri inherent de tensió/relaxació, us donaré les eines per aplicar l’art de no fer res per permetre que aquesta relaxació inherent es manifesti plenament. Un cop relaxada, la ment desenvolupa la interiorització, la subtilesa i l’estabilitat que requereix la meditació.

Farem una breu pràctica de postures de ioga suaus per preparar el nucli del taller i acabarem amb una meditació per aplicar el que s’haurà fet en el taller.

Aquesta activitat està dirigida a persones que volen aprendre a relaxar-se, a les que volen anar més enllà de la superfície de la relaxació i també a les que tenen al seu càrrec la relaxació d’altres persones.

Serà el dissabte 29 de setembre, de 10.30 a 13.00, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, al carrer de la Nena Casas, 37, a Barcelona.

Aportació 25 €.

TARGETO_4

 

 

Estàndard

Deixa un comentari