Testimonis

Alguns alumnes han escrit unes paraules per ajudar a entendre com són les classes que faig. Us les copio.

Laura Urteaga, violinista

“Més enllà de la idea inicial d’anar a practicar un esport per estar més en forma, a les classes amb la Glòria he descobert i treballat l’autoconeixement, l’escolta i l’acceptació.

En cada sessió, que només és un dia a la setmana, ja que des de la primera classe la Glòria ens guia perquè la resta de dies un mateix pugui practicar a casa, passem per les diferents postures sentint en tot moment el cos i la respiració. Acceptant com estem i deixant que el mateix cos ens digui què és el que necessita en cada moment. Ens centrem en els petits detalls, preparant sempre el cos abans de fer noves postures.

El que més m’agrada de les classes amb la Glòria és que ens deixa molt d’espai per a l’autoconeixement. És clar que de tant en tant ens corregeix, però també deixa que nosaltres mateixos decidim i ens guia perquè aprenguem a escoltar-nos. D’aquesta manera cada sessió és per a tota la vida, ja que quan un descobreix per si sol, no oblida.

En pocs mesos he sentit una millora física important, però el més sorprenent per a mi ha estat veure com la part que més m’ha ajudat és acceptar el dolor i abraçar-lo. Dies que he estat malament, el simple fet d’estirar-me, respirar i escoltar el dolor, ha fet que aquest és dissipés! I ser capaç d’escoltar-me físicament m’ha ajudat a trobar l’espai i la tranquil·litat per a pensar qüestions vitals que eren també fonts del dolor i encarar-les amb l’energia necessària.”

Santi de Miguel, assessor lingüístic

“Aquest ioga m’agrada perquè, lluny de l’estereotip de les acrobàcies exòtiques, està enfocat a estirar, corregir i tonificar les diverses estructures del nostre organisme encarcarades pels hàbits antinaturals de la vida sedentària moderna. I ho fa sense forçar, adaptant-se a les possibilitats de cadascú, entrenant-nos a escoltar el nostre cos. Aquest ioga no pot fer mal i, personalment, és el que necessito. Particularment, han estat un descobriment els bandhas que impedeixen que ens fem mal quan sotmetem un múscul a tensió, cosa a la qual sóc propens.”

Yolanda González, escriptora i dependenta

“L’estona de ioga amb la Glòria és el moment de la setmana per aïllar-me i trobar-me a poc a poc. Un petit oasis on descobreixo com escoltar el meu cos.

Gràcies a les seves classes ha millorat considerablement l’estat de la meva esquena. Ho recomano a qualsevol que necessiti trobar un espai per estar amb si mateix, o bé millorar el seu estat físic de manera suau i saludable.”

Roser Turpin, càmera de televisió

“Descubrí el yoga con las clases de Glòria. Buscaba paz y la encontré, momentos donde se beneficia mi cuerpo y descansa el alma. Momentos que se vuelven momentos imprescindibles para mi salud.”

Maria Millán, traductora, professora d’anglès

“M’agraden molt les classes de ioga de la Glòria perquè té una manera molt suau de dirgir-les sense que això afecti a la correcció postural. Valoro especialment la insistència en seguir el ritme de la nostra respiració i en sentir què necessita el nostre cos. Les recomano al 100%,”

Antonia Eraud, Artwork & Personal Develpment with Creativity and Horses

Las clases de yoga de Gloria son muy únicas. Gloria ofrece toda su suavidad, sus conocimientos del cuerpo y de la mente y también su plena atención para un momento donde te sientes cuidada y te cuidas a tu misma. Para mi, es un momento para relajarse, sentir todo mi cuerpo, identificar los bloqueos y las tensiones y liberarme a un nivel de consciencia muy profunda. Cuando estoy muy estresada y bloqueada en mi vida real, no hay mejor lugar para volver a mí, conectar y salir con una energía mucho más creativa y una filosofía de vida nueva.

Antoni Serrano, Manager consultant, Entorn Qualitat

Glòria és una excel·lent persona i una molt bona professional. Dona molta confiança i s’adapta a les necessitats de cadascú.

 

 

Anuncis