TALLER DE MEDITACIÓ EN ACCIÓ AMB GODFREY DEVEREUX

Meditació en acció

Tantra, Ioga,

Pranaiama i Meditació

Amb Godfrey  Devereux

 MAROONSTAR FILL net blau

 

Barcelona

8 a 13 d’abril del 2016

 

PRANAIAMA ACTIU

SetWidth200-bandha-godfrey

Als músculs del nucli del cos humà, els de la columna i els que la suporten, s’hi pot accedir més fàcilment a través de la respiració. la seva resiliència i disponibilitat són necessàries per a una pràctica de les postures de ioga segura i eficaç. Aquest taller presenta dues tècniques actives de pranaiama que reforcen els músculs estructurals nuclears de manera que la integritat en la pràctica de postures de ioga sigui autènticament possible. Apte per a tothom.

 

PRANAIAMA PASSIU

foto Godfrey

L’alliberament profund, la llibertat profunda, no és possible si la respiració continua subjecta al poder de l’hàbit i la intenció, encara que siguin inconscients. El pranaiama clàssic és l’art de deixar-se anar profundament en la genuïna llibertat a través de la intimitat amb la respiració. Aquest taller s’enfocarà en l’alliberament de la respiració de qualsevol esforç, intenció i hàbit, de manera que la ment també pugui deixar anar la seva necessitat de controlar i pugui retrobar la seva capacitat més profunda per gaudir. Apte per a tothom. 

 

CLASSE MAGISTRAL DE IOGA DINÀMIC: LA PRÀCTICA DE LES POSTURES DE IOGA COM A MEDITACIÓ EN ACCIÓ

cb01-55

Aquest taller és obert a tothom, independentment de l’experiència que es tingui. S’hi explorarà l’aspecte meditatiu de les postures de ioga, sense el qual són poca cosa més que un exercici exòtic i “glamurós”. La clau és fer servir la intel·ligència no verbal del cos per calmar la intel·ligència lineal de la ment, de manera que la intel·ligència hologràfica de la consciència es pugui revelar amb claredat, tant en l’acció com en la quietud.

 

IOGA TÀNTRIC

hqdefault (1)

La sensibilització sistemàtica del cos i la ment a través de l’acció subtil i refinada pot servir per accedir, despertar i fer circular el profund poder de l’energia sexual. En aquesta sessió s’exploraran les pràctiques somàtiques que desbloquegen el poder sanador de l’energia sexual com un procés de profund alliberament psicosomàtic i espiritual.

 

MEDITACIÓ TÀNTRICA

godfridev

El cor del tantra no és el sexe sinó la meditació. No obstant, el gran poder de l’energia sexual s’ha d’integrar conscientment per evitar que comporti problemes obvis i subtils. En aquesta sessió s’exploraran les possibilitats sanadores, nutritives i alliberadores que implica el despertar de l’energia sexual en el context de la meditació. 

 

MEDITACIÓ SOMÀTICA

Godfrey meditant

Més que lluitar per controlar la ment, la meditació somàtica se centra en la presència intel·ligent del cos a través de les sensacions que genera contínuament. La intimitat amb aquestes sensacions no només calma la ment, sinó que també li permet deixar anar la seva necessitat de saber i recuperar la seva capacitat més profunda per gaudir la presència intel·ligent de la consciència. En aquesta sessió s’invitarà la ment a deixar anar tan profundament com sigui possible la intenció de controlar i i també a retrobar la presència de la consciència a través del cos.TAULA HORARISEls dies en blau, els tallers es faran a l’Espai Silenci, av. Príncep d’Astúries, 46, 1r 3a, de Barcelona.

Els dies en rosat, els tallers es faran a la CESFN, c. Nena Cases, 43, de Barcelona.

 

taula preus

El taller serà en anglès, amb traducció.

Reserves i informació: gloriapuigko@gmail.com

Anuncis
Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s